Wat we doen

Doen we goed

Showroom en voorraad

Tijd is tegenwoordig kostbaar dus veel wordt digitaal opgepakt en verwerkt. Goed voor de snelheid, jammer dat hierdoor het persoonlijke verdwijnt of het juiste advies te laat komt. STR projectinrichting neemt graag de tijd om in een persoonlijke sfeer tot een goed voorstel te komen. Dit kan in onze showroom of bij de klant op locatie. Wij werken met een klein team van specialisten, deze gaan snel en doelgericht aan de slag en staan garant voor service en kwaliteit. Elk budget kan bij ons terecht aangezien we niet gebonden zijn aan vaste fabrikanten. Als specialist in kunststof meubilair en kunststof strandbedden hebben we uitstekende condities met onze toeleveranciers. Wij houden voorraad en kunnen daardoor regelmatig scherpe aanbiedingen uitbrengen.

Offerte en advies

Een goede sfeer in een ruimte werkt uitnodigend en is vaak bepalend voor het succes en doel wat u nastreeft. Het is een vak apart om de vloer, wanden, raambekleding, het meubilair en accessoires op elkaar af te stemmen. Wij helpen graag mee dit plan concreet in te vullen en het voor u te coördineren. STR projectinrichting kan dus uw projecten turnkey verzorgen. Of het nu gaat om maatwerk, aflevering met of zonder montage, het instellen van één bureaustoel of het plaatsen van een proefmodel, wij regelen het.

Uitvoering en service

Onze stoffeerders zijn echte specialisten en leggen elke pvc-vloer, tapijt of tapijttegel, linoleum-vloer volgens verstrekte opdracht en sturen in overleg bij als dat gewenst is. Onze gordijnstoffen zijn brandvertragend en worden met zorg geconfectioneerd en opgehangen in de ruimte. Kortom wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan. En gaat er onverhoopt iets mis? Dan lossen wij dat op, zoals het hoort. Neem gerust contact op met ons om de collectie kunststof designmeubilair te komen bekijken in de showroom of vraag om een prijsaanvraag. Toch geen tijd? Neem een kijkje in één van onze webshops:

STRcollectieshop.nl

Ligbedshop.nl

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden! Neem contact met ons op  Of bel ons    0416-223188