Over ons

Kunnen we veel vertellen

Ruim 15 jaar ervaring in de projectinrichting zowel binnen- als buitenmeubilair, vloerafwerking en raamdecoratie. In het verleden goed geschoold binnen de kantoorinrichting, vergader- en directiewerkplekken, deze kennis komt nog steeds prima van pas. Als zelfstandig bedrijf inmiddels gespecialiseerd in kunststof meubilair en ligbedden. Deze dynamische combinatie geeft creativiteit en ruimte, waar buiten steeds meer opgaat in binnen of andersom. Samen met een team van de klant of interieurarchitecten werken we aan de juiste sfeer en het beste resultaat, kleine of grote projecten.

Service, accuratesse, kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben constant onze prioriteit.

Wij zijn ongebonden en werken met moderne leveranciers in Europa, waardoor we wereldwijd rechtstreeks af fabriek kunnen leveren. Daardoor kunnen wij de klant een mooi design, een ruime materiaalkeuze en aantrekkelijke prijzen bieden.

Door onze goede contacten met fabrikanten en regelmatig bezoek aan beurzen, blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Onze showroom voorziet u snel en duidelijkheid een overzicht van onze collectie kunststof meubilair en ligbedden. Voor de overige interieuroplossingen nemen wij u graag mee naar onze partners of informeren wij u op uw locatie omtrent de mogelijkheden.

Neem gerust contact op voor een kennismaking!