Projectinrichting

Wilt u een flexibele, service gerichte partij die accuraat en deskundig te werk gaat?

STR collectie biedt u ondersteuning op het gebied van projectinrichting. Wij kunnen u deskundig informeren over uw kantoorinrichting, vloerafwerking en raambekleding. Wij geven u advies over een ergonomische werkplek tot aan de complete indeling en aankleding van uw kantoorruimte en bedrijfskantine. Wij creëren voor u de gewenste werkplek uit een handzaam, stevig en smaakvol aanbod.

Een prachtig resultaat, binnen het gestelde budget, gaat over de juiste keuze in gordijnstoffen, meubels en vloerbedekking. Wij koppelen een deskundig team op het gebied van vloerafwerking, raambekleding en projectmeubilair aan uw project voor het beste resultaat. Wij blijven nauw betrokken in het gehele proces van aanvraag tot oplevering.

Raambekleding

De mogelijkheden voor wat betreft raambekleding - zowel lichtdoorlatend als volledig zonwerend - zijn bijna oneindig. STR collectie kan u uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van de verschillende materialen. U heeft bij ons de keuze uit: gordijnen, (horizontale) jaloezieën, lamellen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé, silhouettes en shutters.

Cateringmeubilair

Het cateringmeubilair dat wij voeren wordt gemaakt door de marktleider in air-moulding producten voor hotels en conferentieruimtes. De duurzame stoelen, klapstoelen, banken en complementaire textielproducten maken onderdeel uit van het succes van uw event. Lichtgewicht klaptafels zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar en veilig koppelbaar. De onderstellen hebben een excellente stabiliteit en zijn eenvoudig in gebruik. Bijpassende meubelwagens zorgen voor een gemakkelijk transport.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak of bekijk onze referenties