Voor wie

Blijven we ons inzetten

STR projectinrichting heeft een ruim assortiment kunststof meubilair geschikt voor bedrijven die snel willen schakelen en een moderne uitstraling verwachten tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Een projectvloer of raambekleding sluit hier naadloos bij aan.

Onze uitgebreide meubelcollectie van bistrotafels, terrasstoelen en barkrukken zijn uitermate geschikt voor bij café & restaurant, hotel, terras, zwembad, sportkantine en publieke ruimtes.  Wellness-centra, strandpaviljoens, vakantie- en recreatieparken, campings en Beachclubs adviseren wij graag over ons loungemeubilair, ligbedden, ligbedkussens en complementaire producten.

Kantoren richten wij in met kantoormeubilair, vloerafwerking en vergadermeubilair. We nemen de tijd om uitleg te geven over een ergonomische bureaustoel of een zit-sta werkplek.

Ook zorginstellingen adviseren wij graag over zorgmeubilair, sfeervolle aankleding, geschikte bedden en opbergkasten of projectvloeren en raamdecoratie.

Particulieren en eigenaren van vakantiewoningen zijn zeker bij ons welkom voor stevige en praktische terrasstoelen, tuintafels of een geschikt projectligbed.